Mousse på ørredrogn

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 5 min

Tilberedning: 20 min

En perfekt lille julesnack til en hyggestund og et glas vin, eller en starter til julemiddagen.

Ingredienser

2.5 dlCreme Fraiche
2 dlMayonnaise
4 stkÆg, hårdkogte
1Skalotteløg
1 bundtDild
4 bladeHusblas
150 gramØrredrogn
Citronsaft
Ristet brød

Fremgangsmåde

Udblød husblasbladene i koldt vand i 5 min. Bland creme fraiche og mayonnaise sammen med finthakket hårdkogt æg, dild og løg. Vrid vandet fra husblasbladene og smelt dem over vandbad. Vend husblasen grundigt ind i moussen. Vend forsigtigt ørredrogn ind i moussen og smag til med salt, peber og citronsaft. Hæld moussen i en skål og stil den på køl til den sætter sig. Servér på ristet brød og pynt med dildtoppe.