Grillet agurk med torskecreme

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 30 min

Tilberedning: 10 min

Lynhurtige gourmetsnacks fra grillen med agurk og en frisk creme på torsk og peberrod.

Ingredienser

1Agurk
200 gramTorskefilet
5 dlSødmælk
1 fedHvidløg
200 gramFriskost
Fennikeltoppe
Peberkorn
En frisk peberrod

Fremgangsmåde

Salt torskefiletten og lad den ligge en halv times tid på køkkenbordet. Kog mælk op med de pillede hvidløg og peberkorn. Pochér torsken i mælken i 2 minutters tid. Tag gryden af varmen og lad torsken køle ned i mælkeblandingen. Skær tynde skiver på langs af agurken med en gulerodsskræller eller en skarp kniv. Gril eller steg de lange agurkeskiver på en varm og tør pande til de har fået varme og blevet slappere i konsistensen. Læg dem til en side og køle lidt af. Pisk friskost og ca. 2 spsk. revet frisk peberrod sammen med den afkølede torsk. Hæld ca. 1 dl af den afkølede mælkeblanding ned i cremen også. Smag til med salt og peber.

Læg én lille portion torskecreme på hver strimmel agurk og rul den forsigtigt sammen. Placér dem på et fad og pynt med fennikeltoppe.