Arancini

Sværhedsgrad:

Forberedelse: 10 min.

Tilberedning: 30 min.

Når jeg laver risotto, laver jeg altid en lidt ekstra stor portion. Så er der nemlig også er til at lave arancini dagen efter, den sicilianske gademadsklassiker som ungerne elsker. Har du ikke et daggammelt brød, bruger du bare rasp, og er fyldet i din risotto ikke lige græskar, så går det også nok.

Ingredienser

0.5Brød, daggammelt
3Æg
100 gHvedemel
200 gGræskarrisotto
1 lMajsolie

Fremgangsmåde

Blend brødet helt fint til rasp. Slå æggene ud og pisk dem sammen. Læg melet i en lille skål. Tag den kolde risotto ud af køleskabet og form små kugler ud af den. Dette gøres nemmest, ved at gøre dine hænder våde under den kolde hane imellem hver kugle formes. Panér risottoen først i mel, så i æg, så rasp, tilbage i æggene og til sidst en tur i raspen igen. Varm olien op så den syder om en tændstik. Fritér kuglerne indtil de er gyldne.

Flere spændende opskrifter