Tilbehør
Arancini
Når jeg laver risotto, laver jeg altid en lidt ekstra stor portion. Så er der nemlig også er til at lave arancini dagen efter, den sicilianske gademadsklassiker som ungerne elsker. Har du ikke et daggammelt brød, bruger du bare rasp, og er fyldet i din risotto ikke lige græskar, så går det også nok.
Syltede kantareller
Kantereller har en rimelig kort sæson i Danmark og når de findes er det ofte i hobetal. Så vær klar og gå på kantareljagt når svampene vokser frem i skovbunden.
Rabarbermarmelade med lime og vanilje
Ofte kan det helt ukomplicerede smage allerbedst! Rabarber er elsket af mange, kog din egen marmelade af rabarber og smag hvorfor.
Bruschetta med tomat og hvidløg
Vi tager et smut til Italien hvor denne har sin oprindelse. Ofte set som starter, forret eller en snack på middagsbordet. Smagen af solmodne tomater og hvidløg.
Flødekartofler – Pommes Dauphinoise
En rigtig klassiker i de fleste danske hjem, og med franske aner, kært barn har mange navne. En ting er sikkert, det smager fantastisk!
Urtepotte-foccacia med ramsløgspesto
Vask dine gamle urtepotter af og brug dem i køkkenet. De er fremragende som små lerfade til at bage brød i både i ovnen eller som alternativ til snobrød ved bålet en sommeraften.
Hovedsalat med mormordressing
Denne her er hyggelig, vi kender den fra de gode gamle dage som tilbehør til Kylling Danoise eller en anden let sommerret.