• Artikler
    • Nyheder
    • Portrætter
    • City Guides
    • Reportager
    • Rejser
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Bagværk
    • Vegetarisk
    • Saucer & dressinger
    • Supper
    • Fisk
    • Skaldyr
    • Kød

logo

  • Om os
  • Kontakt os

logo

Naviger kategorier

  • Reportager
  • Portrætter
  • Skaldyr
  • Cocktails
  • Bagværk
  • Artikler
    • Nyheder
    • Portrætter
    • City Guides
    • Reportager
    • Rejser
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Bagværk
    • Vegetarisk
    • Saucer & dressinger
    • Supper
    • Fisk
    • Skaldyr
    • Kød

Svampe

HovedretterSvampe

Smørrebrød med stegt kål, brombærmarineret æble, konfiteret æggeblomme og svampestøv

I denne ret er det tørrede svampe som spiller hovedrollen i en forstøvet udgave, prøv den!

HovedretterSvampe

Svampe a la creme med rørhatte på ristet brød med sherrysyltede løg og karse

Rørhatten kommer virkelig til sin ret her, flødestuvet eller a la creme om du vil – cremet og delikat!

FiskHovedretterSvampe

Skindstegt makrel med jordskokkechips, syltede kantareller og tallerkensmækker

Makrellen er en vidunderlig spisefisk, og sammen med de syltede kantereller har vi her at gøre med gudemad.

SvampeTilbehørVegetarisk

Syltede kantareller

Kantereller har en rimelig kort sæson i Danmark og når de findes er det ofte i hobetal. Så vær klar og gå på kantareljagt når svampene vokser frem i skovbunden.

Manger logo
  • Opskrifter
  • Om os
instagram facebook