• Artikler
    • Nyheder
    • Portrætter
    • City Guides
    • Reportager
    • Rejser
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Bagværk
    • Vegetarisk
    • Saucer & dressinger
    • Supper
    • Fisk
    • Skaldyr
    • Kød

logo

  • Om os
  • Kontakt os

logo

Naviger kategorier

  • Reportager
  • Portrætter
  • Skaldyr
  • Cocktails
  • Bagværk
  • Artikler
    • Nyheder
    • Portrætter
    • City Guides
    • Reportager
    • Rejser
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Bagværk
    • Vegetarisk
    • Saucer & dressinger
    • Supper
    • Fisk
    • Skaldyr
    • Kød

Snacks

SnacksTilbehør

Arancini

Når jeg laver risotto, laver jeg altid en lidt ekstra stor portion. Så er der nemlig også er til at lave arancini dagen efter, den sicilianske gademadsklassiker som ungerne elsker. Har du ikke et daggammelt brød, bruger du bare rasp, og er fyldet i din risotto ikke lige græskar, så går det også nok.

På grillenSnacks

Bagte jordskokker med creme på ”Gammel knas” og sesam

Bag dine grøntsagerne direkte i gløderne med denne lette metode. Her er de serveret med en tyk dip på lagret ost og ristede sesamfrø, som en smagfuld snack til grillmiddagen.

Manger logo
  • Opskrifter
  • Om os
instagram facebook