• Artikler
    • Nyheder
    • Portrætter
    • City Guides
    • Reportager
    • Rejser
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Bagværk
    • Vegetarisk
    • Saucer & dressinger
    • Supper
    • Fisk
    • Skaldyr
    • Kød

logo

  • Om os
  • Kontakt os

logo

Naviger kategorier

  • Reportager
  • Portrætter
  • Skaldyr
  • Cocktails
  • Bagværk
  • Artikler
    • Nyheder
    • Portrætter
    • City Guides
    • Reportager
    • Rejser
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Bagværk
    • Vegetarisk
    • Saucer & dressinger
    • Supper
    • Fisk
    • Skaldyr
    • Kød

På bålet

Det er fantastisk at lave mad på bål. For os som elsker ilden er det en helt særlig følelse og stemning som bålet giver os.

På bålet

Spareribs Asado

Opskriften er ikke så meget en opskrift, som det er en teknik. Det handler grundlæggende om at få fat i et stykke kød, som kræver lang tids tilberedning og har en god fedtmarmorering. Økologisk, synes jeg. Fire pinde fra skoven, størrelsen afhænger af størrelsen på din steg. Og så skal der laves en chimichurri, og her kan du bare prøve dig frem med hvad du synes smager godt – min bestod af persille, hvidløg, hvid peber, olivenolie, vand og masser af salt, men man kan sagtens tilføje alt muligt andet.

HovedretterPå bålet

Græskarrisotto

Risottofyld kan varieres i det uendelige, men her i græskarsæsonen bruger jeg gerne hokkaido. Har du ikke lige det, bruger du bare noget andet. Det er hyggeligst – og smager bedst – hvis du bager græskarret over bål. Men det kræver selvfølgelig, at du har tid til at vende det løbende og holde gang i gløderne.

Manger logo
  • Opskrifter
  • Om os
instagram facebook