Stefan Jensen, der før arbejdede indenfor IT-branchen, fik allerede i sine teenageår en åbenbaring og kærlighed til vin, der betød at han senere skulle rejse på vinsmagninger i bl.a. Italien, hvor han på et restaurantbesøg for en håndfuld år siden faldt over en vin, der for alvor skulle åbne hans øjne for naturvin. Vinen var fra producenten Paolo Bea, der har været en stor medspiller i at etablere Italiens scene for naturvin, og er stadig den dag i dag en af Stefans absolut favorit producenter.
“Så begyndte jeg så småt at importere naturvin” fortæller Stefan; “og på et tidspunkt nåede jeg et punkt, hvor jeg måtte spørge mig selv: skal jeg fortsætte i mit job, eller skal jeg dedikere mit professionelle liv til naturvin? Jeg valgte naturvinen”. Og når man kigger på ham i dag—som begejstringen stråler ud af ham—er man ikke i tvivl om at han tog den rigtige beslutning.
Vinflaskerne hos Terroiristen fungerer som et dynamisk menukort, med prismærker, der hænger fra flaskehalsene. Alle vine kan også fås på glas, hvilket gør det nemt for kunden at begive sig ud på et smagseventyr uden lige.
Da Stefan i 2008 åbnede Terroiristen var det svært—ja, næsten umuligt—at finde naturvin i København. I dag kan man næsten altid være sikker på, når man kommer på en god restaurant, at de har naturvin på menuen.